Întâlnire cu studenţii la sediul Autorităţii Electorale Permanente

Întâlnire cu studenţii la sediul Autorităţii Electorale Permanente

1În data de 15 aprilie 2013, la sediul Autorităţii Electorale Permanente din str. Stavropoleos nr. 6, a avut loc o vizită de studiu a studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.
Delegaţia studenţilor a fost primită de către domnul Dan Vlaicu, vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente şi de reprezentanţi ai Direcţiei Legislaţie, legătura cu Parlamentul şi contencios electoral şi ai Direcţiei Management, monitorizare şi logistică electorală.

2

În timpul vizitei, studenţilor le-a fost prezentată instituţia, principalele atribuţii ale acesteia şi noul portal A.E.P., accentul fiind pus pe site-ul primulvot şi importanţa participării tinerilor la procesele electorale. 3De asemenea, au fost oferite informaţii despre principalele proiecte derulate de instituţie pe parcursul anului 2013: proiectul de cod electoral, registrul electoral precum şi despre Centrul de studii, programe şi parteneriate pentru dezvoltarea managementului electoral, care a fost recent înfiinţat în cadrul Autorităţii Electorale Permanente. Studenţilor le-au fost oferite broşuri şi pliante elaborate de către AEP.

DSCN3884

Vizita de studiu a avut un caracter interactiv  şi a constituit cadrul unei discuţii interesante, apreciate, deopotrivă, de gazde şi de către invitaţi.