Peste 17.000 de români au depus cereri să devină operatori de calculator ai secțiilor de votare

Peste 17.000 de români au depus cereri să devină operatori de calculator ai secțiilor de votare

op

Tot mai mulți români doresc să devină operatori de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare. La trei săptămâni de la demararea campaniei Autorității Electorale Permanente (AEP) de recrutare a operatorilor de calculator, s-au înregistrat 17.145 de cereri la nivel național, cu 9.284 mai multe decât în primele două săptămâni.

Precizăm că pentru cele 18.597 de secții de votare existente, este necesar un număr de 23.637 de operatori de calculator.

Reamintim că persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale AEP, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.

Mai multe informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/instruire/?page_id=141.

În Anexă, găsiți numărul total al cererilor depuse de persoanele care doresc să devină operatori ai birourilor secțiilor de votare, la nivel național, defalcat pe localități, valabil la data de 27 noiembrie 2015, ora 10:00.

Anexă