Mii de români au depus cereri să devină operatori de calculator ai secțiilor de votare

Mii de români au depus cereri să devină operatori de calculator ai secțiilor de votare

 
op

 
Campania de recrutare a operatorilor de calculator ai birourilor secțiilor de votare, demarată de Autoritatea Electorală Permanentă în urmă cu două săptămâni, s-a bucurat de un mare interes din partea cetățenilor. Până la data de 20 noiembrie 2015, au fost înregistrate deja 7.861 de cereri la nivel național.
 
Precizăm că pentru cele 18.597 de secții de votare existenete, este necesar un număr de 23.637 de operatori de calculator.
 
Reamintim că persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.
 
Mai multe informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/instruire/?page_id=141.
 
În Anexă, găsiți numărul total al cererilor depuse de persoanele care doresc să devină operatori ai birourilor secților de votare, la nivel național, defalcat pe localități, valabil la data de 20 noiembrie 2015, ora 10:00.
 
Anexă